fbpx

Italiis skybar

Höj mat- och dryckesupplevelsen till nya höjder

Meny kommer snart

Vår Skybar är inte bara en plats för enastående utsikt – Det är en plats för enastående smaker. Förutom att blicka ut över Karshamns hamninlopp och kastell kan du njuta av en meny som är lika imponerande som vyn.

Kliv upp till en värld där viner och mousserande drycker har valts ut med omsorg för att komplettera en minst sagt läcker matmeny. Från små aptitretare som italienska tapas och oliver till större och mer fylliga rätter erbjuder vår meny en smakresa som harmonierar perfekt med varje droppe i ditt glas.

Och om du inte är sugen på vin, ta dig en titt på vår gedigna drinkmeny. Här finns allt från klassiska cocktails till spännande egendesignade skapelser av våra erfarna bartenders.

Under de varma månaderna expanderas Skybaren ut till vår generösa 200 kvadratmeter stora takterrass. Här kan du koppla av i solskenet med ett glas prosecco i handen samtidigt som du njuter av enklare maträtter.

Så, varför vänta? Ta trappan upp till en ny nivå av mat- och dryckesupplevelse och låt smakerna och vyerna lyfta dig till himmelska höjder.