fbpx

SKybar by ITalii öppnar i APril

Upplev Höjdpunkten av Lyx på Italiis Skybar

På vår skybar ovanför den 4:e våningen på Östra Piren kombinerar vi stil, utsikt och en oöverträffad service för att kickstarta din utekväll. Här hittar du en exklusiv oas med en fantastisk panoramautsikt över hamninlopp och kastell.

Vinaaa

Vin, Mousserande och Mycket Mer

Utforska vår omfattande drinklista från de finaste vinerna till det mest exklusiva mousserande – både i flaska och på glas. Har du redan njutit av en måltid i vår restaurang? Upplev den ultimata övergången och stig upp till vår Skybar för att avsluta kvällen med en drink ur vår gedigna meny.

När solen värmer och sommaren gör sig påmind slår vi upp portarna till vår generösa takterrass på 200 kvadratmeter. Här upplever du en känsla av frihet som bara kan matchas av våra drycker och vår enklare mat. Följ solens rörelser över himlen, känn vinden som stryker genom ditt hår och förstå varför Italiis Skybar är mer än bara en bar – Det är en upplevelse.

karlshamns enda skybar

Många kommer för utsikten men stannar för atmosfären, drinkarna och upplevelsen. Missa inte chansen att uppleva Karlshamns enda skybar som sätter nya standarder för vad en utekväll kan vara.